email

donderdag 2 april 2009

Happiness is................part 2


Geluk.....voor mij is dat een Mocha Frappucino drinken op het terrasje van de Starbucks hier in Potsdam. Het is echt zalig lenteweer en het flaneren door de winkelstraat is weer begonnen. Eigenlijk is dat het leukste met Mark en de bonte stoet samen te bekijken. Maar ja, de man zit weer eens in het buitenland en dan vermaak ik me ook prima in mijn eentje. Het bestaan van een huisvrouw is zwaar. ;)
Oude dames die nog hun bontjas aanhebben (jaja....dat kan hier blijkbaar nog) en meisjes in minirokken. Mannen in pak die een broodje bratwurst eten in hun pauze en de jongens met dreadlocks. Hier is altijd genoeg te bekijken.

Happiness ..... for me that is to have a Mocha Frappuccino on the terrace of the Starbucks here in Potsdam. Today we had perfect Spring weather and the main shopping street here was flocked with people strolling up and down. I love to watch the colorful parade, even more with Mark. But the hubby is abroad again so I had some fun on my own. The life of a housewife can be tough. ;)
Old ladies who still wear their fur coat (yes. ... that apparently is normal here) and girls in mini skirts. Men in suits who eat Bratwurst in their lunchbreak and the guys with Dreadlocks. There is always plenty to see.

Op de terugweg kwam ik langs een bloemenwinkel die ik nog niet eerder gezien had. Er lagen prachtige lila uitgeblazen eieren die ik meteen maar afhandig heb gemaakt. Hopelijk overleven ze tot Pasen want Moos heeft er een handje van om er mee te voetballen als ze de kans krijgt.

On the way back I came along a flower shop I had never seen. There were beautiful lilac blown eggs which I couldn´t resis to buy. Hopefully they survive till Easter because Moos really likes to play football with such things if she gets the chance.

7 opmerkingen:

 1. Oh....zijn de eieren ook rose..???
  En die rozen zo mooi........
  Dat drankje ken ik niet....iets van een soort koffie ofzo? Moet heerlijk zijn daar met het weer van nu een terrasje te pakken en te shoppen.
  Geniet maar lekker........
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het heeft toch wel wat he om in het buitenland te wonen. Heb je niet een voortdurend vakantiegevoel?
  Heerlijk hoor en beetje flaneren zo door een drukke winkelstraat en op een terrasje zitten.
  En je eieren lijken echt roze maar dat zal wel met het licht te maken hebben.
  Fijne avond nog.
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was vroeger altijd mijn leukste en spannendste tijdverdrijf: terrasjes pikken en mensen in de straat bekijken, haha. In zo´n halfuurtje people-watching leer je nog vanalles bij!!
  Is dat een rond/ovaal kussen dat op je bank ligt? Ziet er prachtig uit! En je elegante blauwe vaasje springt echt in het oog. Die Mocha Frappucino zegt me niet direct iets, maar het klinkt veelbelovend en nu moet ik eerst eens gaan uitdokteren waar er hier ergens een Starbucks zit bij ons... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi! I love to people watch too, maybe even more so than shopping itself. I love your blue vase and lilac eggs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Jeannette, There is no way I could have left without those lavender eggs.....so pretty! You have a lovely blog.....I will be back to visit again! Be well, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your lilac eggs are beautiful, going so well with the roses ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I can almost picture it. Have a sunny weekend!

  BeantwoordenVerwijderen