email

vrijdag 13 maart 2009

Happiness is...............................


Gisteren compleet verrast door de postbode. Hij bracht een grote doos en ik had geen flauw idee wat er in kon zitten. Dus scheuren met papier en trekken aan plakband (een schaar ....wat is dat?) en dan eindelijk......open.
Ik heb geloof ik de buren behoorlijk de stuipen op het lijf gejaagd met mijn vreugdekreet. Het bleek een pakket te zijn van Tatjana. Ik voel me zo ongelooflijk verwend door haar. De paashaas die ze gemaakt heeft......mijn foto doet hem geen recht. Deze Flappie is voor de eeuwigheid. Kijk eens bij Tatjana om te zien hoe mooi het is. Ik ben er zo ongelooflijk blij mee. Pasen mag dan nog ver weg zijn, in huize Sans Soucis heeft Flappie Pasen ingeluidt.

Yesterday I received a parcel and had no idea what was in it. So after some wrestling with the paper and tape I opened it and scared the living daylight out of my neighbours with my outburst of joy.
It was a gift from Tatjana. The first thing I saw was this Easterrabbit...so beautiful...my picture is not showing how incredible it is. Please go to her site to see better pics. This bunny stays with us for eternity.


En dan de eieren, verpakt in een oud Duits blik. Dat vond ik op zichzelf al een aaaah-moment. Maar toen ik het opende werd het een WAAAOW-moment. Echte eieren die zo elegant versierd zijn, ik heb het haast nog niet durven aanraken. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de beker met gouden paashaasjes gevuld met kleine gouden chocoladehaasjes.

And then there was more....these delicate eggs hidden in a vintage German tin. I dare hardly touch them....they are real eggs and I´m afraid to break them.
Next to it was a sweet teamug with golden bunnies filled with little golden chocolatebunnies.

Tatjana, du allerliebste Zauberfee, ich danke dir von ganzen Herzen und sei froh dass du nicht in der Nähe bist....ich wurde dich von Freude platt knutschen. Ich wünschte dass ich mir besser ausdrücken konnte auf Deutsch.

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooi cadeau, kan me voorstellen dat je een vreugdekreet slaakte. Wat een leuke paashaas, en het blik met eieren is helemaal geweldig.De beker is ook schattig, en chocolade eitjes, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is toch mooi hoe door het bloggen vriendschappen en banden ontstaan die vreugde brengen! Dat oude blik is echt wel oud, hè, prachtig! Vroeger kregen we van opa en oma wel eens kinderboekjes met dat soort plaatjes in.
  Die eitjes zijn mooi versierd en een echte blikvanger. Ik kan me prima voorstellen dat je dag helemaal geslaagd is met dit leuke feestpakket!
  Groetjes richting Potsdam en een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Freut mich sehr, dass Dir das "Kraft-Paketchen" gefällt :-)
  Hase guckt noch ein bisschen "reisekrank" ;-)
  Liebste Grüße,
  Tatjana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. snail mail is the best, enjoy your amzing parcel

  BeantwoordenVerwijderen